Προφίλ

BetaSound αποτελείται από άτομα που ασχολούνται με τη μουσική και την τεχνολογία αυτής σε βάθος δύο γενεών από το 1977 και γνωρίζουμε όσο λίγοι τις ανάγκες του καθενός όσον αφορά στη μουσική ενασχόληση. Καλύπτουμε όλους τους τομείς της μουσικής και της τεχνολογίας αυτής και προτείνουμε πάντα αυτό που χρειάζεται ο καθένας και όχι ότι μας συμφέρει.

Διαθέτουμε μεγάλη εξειδίκευση σε μουσικά όργανα και σε προϊόντα μουσικής τεχνολογίας, ενώ η αγάπη μας για τη μουσική, μας έχει κάνει να διαλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα που διαθέτουμε μέσω του καταστήματος μας.

Στο Φυσικό Κατάστημά μας, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που έχουν σχέση με τη μουσική. Κιθάρες, μπάσα, τύμπανα, κρουστά, αρμόνια και πιάνα, ενισχυτές, επαγγελματικά προϊόντα ήχου, συστήματα karaoke, προϊόντα για DJ’s, ηχεία, μικρόφωνα, ακουστικά, μίκτες, προενισχυτές, συστήματα βελτίωσης ήχου & ηχομονωτικά, κάρτες ήχου, MIDI πληκτρολόγια & interfaces, πρωτότυπα μουσικά gadgets και πολλά άλλα.

Τα περισσότερα είδη που θα βρείτε στο Φυσικό Κατάστημά μας είναι προϊόντα που τα αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα εισάγοντας τα απευθείας από τις κατασκευάστριες εταιρείες, γεγονός που σας εξασφαλίζει φιλικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση σε όποιο πρόβλημα προκύψει.

Δίνουμε μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση γιατί χωρίς αυτή δεν υπάρχει συνέχεια. Συνεργαζόμαστε με καθηγητές σε όλους του τομείς της μουσικής και μουσικής τεχνολογίας και μπορούμε να σας φέρουμε απευθείας σε επαφή μαζί τους. Αν η μουσική είναι αυτό που θέλετε, τότε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.